Alert & Safe 100% KALAH Combat System, uniek in Nederland!

Alert & Safe 100% KALAH Israeli Combat System uniek in Nederland.

Het is nu de tijd om te trainen om jezelf te leren verdedigen, Alert & Safe onderwijst al meer dan 12 jaar krav maga, ongeveer twee jaar onderwijzen wij het KALAL Israeli Combat System. Ook hebben wij al enkele seminars georganiseerd in KALAH Combat, gegeven door Idan Abolnik grondlegger van het KALAH Combat System. Na het laatste seminar en de dagen ervoor hebben wij Armanda en Servé (Chief instructors) en ons team veel getraind met Idan Abolnik. Wij hebben besloten ons officieel aan te sluiten bij KALAH Combat, in maart 2017 zal Idan dan ook weer bij Alert & Safe zijn om ons op te leiden tot KALAH Combat instructeurs. Vanaf 1 november 2016 gaat er veel veranderen bij Alert & Safe dit zal de kwaliteit die bij Alert & Safe al goed was alleen maar doen verbeteren, Idan beoordeelde Alert & Safe met een 8,5.

Wat gaat er veranderen.

De trainingstijden gaan veranderen, we gaan van 2 x 1 uur naar 1 x 1½. Zo kunnen we effectiever trainen, geen stop meer na 1 uur trainen om afscheid te nemen en welkom te heten van leerlingen, en zodoende ook niet 2 maal dezelfde informatie te hoeven geven. Geen dubbele warming-up meer geen dubbele uitleg enz. dus al met al meer tijd om effectief te trainen. Contributie is ook gewijzigd je betaald iets meer maar daar krijg je minimaal 2 uur per maand meer les voor. Dus wij trainen van af 1 november op de woensdagen en de donderdagen van 20:00 tot 21:30. 

1 November gaan we beginnen met het persoonlijke trainingsprogramma, zo heb we beter zicht op jouw vooruitgang, je hebt beter inzicht in de te behalen doelen. Jij geeft aan als je klaar bent voor de reality test en daarna eventueel doorgaat naar de volgende stap in realistic self-defense. Bij de reality test maken we gebruik van een video analyse deze is persoonlijk en geeft je inzicht in je handelen. Zo krijg je zelf te zien waar je eventuele verbeter punten liggen, dit geeft de unieke kans terug te kijken naar je handelen onder stress het geeft je een beter zicht in de beheersing van je technieken en het geef je inzicht waar je plus en minpunten liggen. Wij als instructeurs maken al een hele tijd gebruik van onze eigen video analyses, wij hebben hier alleen maar positieve ervaringen mee. De video’s worden niet gedeeld of verspreid, ze zijn strikt persoonlijk als wij ze met jouw gedeeld hebben worden ze vernietigt en zijn ze ook niet meer bij ons opvraagbaar. 

Het Alert & Safe team heeft hoge verwachtingen van onze nieuwe trainingsmethodiek!